Artikel Antal Styckpris Summa
Total 0,00 kr
TILL CHECKOUT

 

 

ISEGÅRDEN - julbutiken som blev en året-runt butik!

 

Isegården är en inredningsbutik som erbjuder ett handplockat och noga utvalt sortiment av vackra saker för hemmet. Det startade som en julbutik 2017 men fortsätter nu med ett året-runt sortiment.

- Att skapa kollektioner och köpa in varor har varit mitt yrke i 30 år, fortfarande är det min stora passion. Jag älskar mitt jobb! Berättar Monika Lindström, kvinnan bakom butikskonceptet. God kvalitet känner man med fingrarna, en väl vävd linneduk, de naturliga fibrerna, eller när man lyfter upp en mässingsljusstake, den tyngden – det är ren glädje.

Kvalitet är viktigt för oss på ISEGÅRDEN. Vi erbjuder vardagslyx som du har råd med! 

Monika har en gedigen erfarenhet från heminredningsbranchen och reser årligen till mässor och fabriker världen över för att köpa in unika produkter till web-butikens sortiment. ISEGÅRDEN är också namnet på den gård där familjen Lindström bor. Ifrån det röda gamla timmerhuset med vita knutar drivs webbutiken. 

ISEGÅRDEN är ett nystartat bolag som drivs av Monika Lindström. 

Närmast kommer Monika från ett vd-jobb och kreativ chef för varumärket Watt&Veke som hon grundade och drev i 16 år. Hon var även med och etablerade det framgångsrika inredningsföretaget Affari AB. Monika startade sin karriär på det anrika glasbruket Orrefors där hon arbetade med deras New Yorkbutik. Hon fortsatte till IKEA där hon i flera år var verksam som internationell produktchef.

ISEGÅRDEN - julbutiken som blev en året-runt butik!