Isegården – en julbutik för alla oss som älskar julen!

Vi erbjuder ett unikt handplockat sortiment av vackra saker för en modern skandinavisk jul. 

– Jag älskar verkligen advent och jul, därför har jag startat en butik med saker som hör julen till, berättar Monika Lindström, kvinnan bakom butikkonceptet. 

Det behöver inte vara svårt att snabbt skapa ett kreativt och personligt hem i juletid. Viktigast är att det doftar gott av hyacint och exotiska kryddor, stämningsfull musik i bakgrunden och så några färska blommor i en vas. Ja där börjar det, resten finns hos oss. 

Monika har gedigen erfarenhet av design och heminredning och reser årligen till mässor och fabriker världen över för att söka unika julprodukter. Nu tar hon med sig all kunskap och erfarenhet in i julbutiken – isegarden.com.

 Isegården är också namnet på den gård i Småland där familjen Lindström bor. I det röda gamla timmerhuset med vita knutar drivs webbutiken som har öppet året om men är mest aktiv från mitten av september till sista december.

ISEGÅRDEN INTERIÖR AB är ett bolag som drivs av Monika Lindström.

Närmast kommer Monika från ett vd jobb och kreativ chef för varumärket Watt&Veke som hon grundade och drev i 16 år. Hon var även med och etablerade det framgångsrika inredningsföretaget Affari AB. Monika startade sin karriär på det anrika glasbruket Orrefors där hon bl a  arbetade med deras New Yorkbutik.  Hon fortsatte till IKEA där hon i flera år var verksam som internationell produktchef.