RETURER OCH BYTESRÄTT

Isegården AB tillämpar en ångerrätt på 15 dagar. Det innebär att du alltid har rätt att ångra din beställning utan att ange något skäl. Du kan skicka tillbaka dina varor 15 dagar efter det att du har fått dem levererade. För att kunna återlämna varorna får de ej vara använda, de måste vara i oförändrat skick och i originalförpackning om sådan finns. Inga etiketter får vara borttagna. Uppfylls inte dessa krav så kommer vi inte att godkänna din retur. 

Kontakta vår Kundtjänst för instruktioner angående returer. Invänta vår returfraktsedel och returblankett. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt, öppet köp eller vid byte. Returfrakten är alltid 59:- oavsett storlek och vikt. 

Vi ber dig uppmärksamma att det inte betraktas som ett utnyttjande av ångerrätten att inte hämta ut ett paket eller inte ta emot en leverans.

För outlöst paket som kommer i retur till oss debiteras 250 SEK.

 

REKLAMATIONER

Du som konsument har alltid rätt att reklamera ett fel till oss oavsett om det är dolt eller synligt. Vid fel på artikeln, felleverans eller transportskada skall artikeln reklameras inom "skälig tid" från det att felet upptäcks. Vi uppskattar om du kontaktar oss så fort som möjligt efter du har upptäckt ett fel. Maila vår kundtjänst på info@isegarden.com eller ring 0708-25 26 86 

Vid reklamationsärenden, kontakta vår Kundtjänst för instruktion. Invänta vår returfraktsedel och returblankett. Efter vi har mottagit reklamationen och godkänt den kommer vi att återbetala köpet till dig så fort som möjligt men senast inom 30 dagar. Väljer du ny vara skickas den kostnadsfritt till dig. 

Returnera inte reklamationer mot postförskott eller efterkrav, sådana försändelser betalas ej av oss utan kommer debiteras kunden.